AANKOOP

Bent u op zoek naar uw droomwoning? Maar weet u niet waar u moet beginnen of hoe u het moet aanpakken? River Makelaardij BV is een specialist in het van A-Z begeleiden van de aankoop van woningen. Wij kennen de markt in Amsterdam en omgeving en kunnen daardoor als aankoopmakelaar kosten voor u besparen. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin u uw zoekwensen kenbaar kunt maken.

Wat kunnen onze makelaars voor u betekenen?

Uiteraard staan wij met goede adviezen en professionele begeleiding aan uw zijde bij het vinden van uw nieuwe thuis.

Samen brengen wij uw woonwensen in kaart zodat de zoektocht naar het ultieme droomhuis gemakkelijker wordt. Eenmaal een mooie woning gevonden, gaan wij onderzoek doen naar de bouwkundige staat, de gemeentelijke regels en plannen en andere essentiële zaken.

Uiteraard begeleiden wij de bezichtiging en verzorgen wij de onderhandelingen. Ook een taxatie van het nieuwe huis, het bijstaan met juridisch advies, contact met de notaris en een soepele overdracht wordt door ons geregeld.

Aankoop Advies

Een NVM-makelaar loodst u veilig en efficiënt door het hele aankoopproces.

Wat komt er kijken bij het kopen van een woning?

De onafhankelijke en nuchtere inbreng van de NVM-makelaar kan u onschatbare diensten bewijzen. Hij behoedt u voor een foute aankoop of te veel betalen. Hij waarschuwt u voor de risico’s, want u bent het beste gebaat bij een huis dat blijvend goed in de markt ligt. Een NVM-makelaar heeft daar kijk op.
Van u kan niet verwacht worden dat u dagelijks in de gaten houdt welke woningen te koop komen. Maar voor de NVM-makelaar is dat juist zijn werk. Geef uw NVM-makelaar daarom een zoekopdracht. Dat betekent dat uw NVM-makelaar met u uw wensen bespreekt maar ook uw financiële speelruimte. Aan de hand van deze gegevens gaat de NVM-makelaar voor u op zoek.
Een NVM-makelaar maakt bij het zoeken gebruik van het NVM-computernetwerk, waarin alle te koop staande woningen in en buiten de regio staan geregistreerd. Uw vraag en wensen worden via de computer met het aanbod vergeleken. Daardoor kan de zoektocht heel efficiënt verlopen. De kans dat u een huis op maat over het hoofd ziet, is heel klein.
Natuurlijk kunt u ervoor kiezen toch zelf een huis te zoeken. Maar als u dat gevonden hebt, wat dan? Een NVM-makelaar kan voor u onderhandelen, advies voor u inschakelen m.b.t. de financiering en bouwkundige zaken, kan informatie inwinnen over de fundering en gemeentelijke bestemmingsplannen, etc. Bovendien kan een NVM-makelaar u behoeden voor eventuele juridische voetangels en klemmen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.