Over ons 2018-02-09T21:24:04+00:00

MAKELAAR AMSTERDAM

Ook voor taxatie en waardebepaling bent u bij ons aan het juiste adres. Op deskundige wijze stellen wij een goed onderbouwd rapport op van uw woning.

De makelaardij in Amsterdam en omgeving kent geen geheimen meer voor ons. Met achttien jaar ervaring als makelaar in Amsterdam en regio heeft River Makelaardij BV een uitstekende reputatie opgebouwd. Goede kennis van de markt en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Dit vormt de ideale en deskundige basis voor de begeleiding bij verkoop, aankoop en splitsing van uw woning.

River Makelaardij kantoor

Wij zijn op de hoogte van alle opdrachten van onszelf én die van de collega’s. De liefde voor ons vak is groot en zorgt ervoor dat alle opdrachten in perfectie worden afgerond. Het belang van de cliënt staat voorop, en dat merkt u direct.

Eric Warmerdam
Register Makelaar/Taxateur (RMT)

Drs. Djoke Hoogland
Kandidaat Makelaar/Taxateur (KRMT)

Steven Groen
Commercieel Medewerker Verkoop/Verhuur

Marie-Claire Brobbel
Commercieel Medewerker Binnendienst

ONZE PASSIE

Verkoop, aankoop, verhuur, taxatie en splitsing van uw woning; River Makelaardij BV is dè perfecte partner bij belangrijke beslissingen op woongebied. Ons werkgebied beslaat Amsterdam en wijde omgeving, inclusief Amstelveen, Diemen en Haarlem.