NVM Makelaar Amsterdam

Ook voor taxatie en waardebepaling bent u bij ons aan het juiste adres. Op deskundige wijze stellen wij een goed onderbouwd rapport op van uw woning


De makelaardij in Amsterdam en omgeving kent geen geheimen meer voor ons. Met 25 jaar ervaring als makelaar in Amsterdam en regio heeft River Makelaardij BV een uitstekende reputatie opgebouwd. Goede kennis van de markt en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Dit vormt de ideale en deskundige basis voor de begeleiding bij verkoop, aankoop en splitsing van uw woning.

Wij zijn op de hoogte van alle opdrachten van onszelf én die van de collega’s. De liefde voor ons vak is groot en zorgt ervoor dat alle opdrachten in perfectie worden afgerond. Het belang van de cliënt staat voorop, en dat merkt u direct.

Frank van Ekeren
Frank van EkerenRegister Makelaar/Taxateur (RMT)
Suzanne de Bruijn
Suzanne de BruijnKandidaat Register Makelaar (K-RMT)
Toni Bosman
Toni BosmanKandidaat Register Makelaar (K-RMT)
Eline Visée
Eline ViséeCommercieel Medewerker Binnendienst

Onze passie

Verkoop, aankoop, verhuur, taxatie en splitsing van uw woning; River Makelaardij BV is dè perfecte partner bij belangrijke beslissingen op woongebied. Ons werkgebied beslaat Amsterdam en wijde omgeving, inclusief Amstelveen, Diemen en Haarlem.