TAXATIES AMSTERDAM

Een taxatierapport kan voor diverse doeleinden nodig zijn. Een financieringsaanvraag, belastingaangifte, boedelscheiding, aan- of verkoop van de woning kunnen aanleiding zijn voor het opmaken van een officieel taxatierapport. Wanneer u een taxatie wil laten uitvoeren heeft u de keuze uit een Reguliere of NWWI taxatie. Een NWWI rapport is een vast gevalideerd rapport dat niet gewijzigd kan worden. In de meeste gevallen wil de geldverstrekker een NWWI rapport ontvangen.

Taxateur Amsterdam

Voor de juiste waardering in de taxatie wordt door River Makelaardij BV een inspectie van de woning uitgevoerd. Tijdens deze taxatie wordt de woning op tal van belangrijke facetten bekeken.

De belangrijkste aspecten zijn staat van onderhoud, inhoud en oppervlakte, indeling, constructie en materialen. Ook wordt uitgebreid gekeken naar isolerende voorzieningen, juridische aspecten en de liggen en omgeving van de woning.

Taxatie
Amsterdam

Om de juiste informatie te verkrijgen informeert de taxateur niet alleen bij de eigenaar van de woning maar ook bij de Gemeente en het Kadaster. Tevens zal de taxateur u om een eigendomsbewijs en andere relevante documenten van de woning vragen. Een taxatie kan nodig zijn bij verkoop, aankoop, oversluiten of herfinanciering van uw hypotheek.