Amsterdam – Churchill-laan 206-3
Koopprijs: € 825.000,- k.k.
Oppervlakte: 141 m2
Aantal slaapkamers: 4
Aantal kamers: 6
Status: Beschikbaar
Bouwjaar: 1928
Inhoud: 476 m3

Royale, sfeervolle bovenwoning van circa 141m2 verdeeld over 2 woonlagen met oa. een eigen opgang, een luxe keuken en moderne badkamer, 4 slaapkamers en een balkon. Er is een mogelijkheid voor een dakterras. Centrale ligging in Amsterdam Zuid om de hoek van de gezellige Maasstraat. Mogelijkheid tot het aanleggen van een dakterras.

Ligging:

De woning is gelegen aan de fraaie en brede Churchill-laan en midden in de bruisende Rivierenbuurt. Op loopafstand bevinden zich allerlei winkelgelegenheden in de welbekende en gezellige Scheldestraat. Er zijn tal van trendy cafés en restaurants in de nabije omgeving van de woning. De woning heeft ook een gunstige ligging ten opzichte van het openbaar vervoer (o.a. Station RAI). Met de fiets liggen het prachtige Beatrixpark, de gezellige Albert Cuypmarkt en het levendige centrum van Amsterdam binnen handbereik. Met de auto is er een goede ontsluiting naar Ringweg A10 (A2) via de Europaboulevard. Het financiële centrum aan de Zuid-As en Amsterdam Zuid-Oost zijn dichtbij en eenvoudig bereikbaar. Openbaar vervoer (tram en bus) en trein/metro stations (RAI/Zuid WTC en Amstel) liggen op korte afstand. De Noord-Zuid metrolijn ligt op loopafstand. Vlakbij uitvalswegen Ringweg A2 en A10.

Indeling:

Open portiek. Eigen opgang vanaf de eerste verdieping.

Derde verdieping:

De centrale hal verschaft toegang tot alle vertrekken. De prachtige sfeervolle woonkamer en suite met inbouwkasten en glas-in-lood deuren heeft aan de voorzijde een erker en aan de achterzijde openslaande deuren naar het balkon. De moderne half-open keuken is gelegen aan de achterzijde en heeft diverse inbouwapparatuur. Er is een grote slaapkamer aan de voorzijde en een flinke slaapkamer aan de achterzijde. De luxe badkamer is bereikbaar vanuit de hal en beschikt over een ligbad, een aparte inloopdouche, vloerverwarming en een wastafel. Het zwevende toilet met fonteintje is separaat en tevens bereikbaar vanuit de hal.

Deze verdieping is voorzien van een fraaie houten vloer.

Vierde verdieping:

Via Interne trap naar de (voorzijde van de) vierde verdieping. Via de overloop zijn de derde en vierde slaapkamer bereikbaar. Op de overloop bevindt zich de wasmachine/droger opstelling.

DE VERENIGING
Het betreft hier een appartementsrecht in de Vereniging van Eigenaars “G.J. Rutgers Churchilllaan 180 t/m 218” te Amsterdam, bestaande uit totaal 40 appartementsrechten. De vereniging is opgericht op 27 februari 2002. Kadastraal bekend gemeente Amsterdam, Sectie V, complexnummer 10487-A 40 uitmakende het 1/40ste onverdeeld aandeel in de gemeenschap. De maandelijkse servicekosten bedragen € 245,- inclusief € 105,- voorschot stookkosten. De vereniging wordt professioneel geadministreerd door A.G. van Bladeren B.V. te Amsterdam.

Bijzonderheden:
– VVE: 40 appartementsrechten
– Servicekosten: €140,- p.m.
– Voorschot stookkosten: €105,- p.m.
– Beheer: Van Bladeren Amsterdam
– Erfpacht loopt tot 31-12-2048
– Erfpachtcanon € 1307,05 per jaar (5-jaarlijkse indexering)
– Algemene bepalingen 1994
– Gemeentelijk monument en rijks-beschermd stadsgezicht
– Buitenzijde geschilderd in 2018
– Binnenzijde keurig onderhouden
– Mogelijkheid tot het aanleggen van een dakterras.