Amsterdam – Jisperveldstraat 173
Koopprijs: € 435.000,- k.k.
Oppervlakte: 123 m2
Aantal slaapkamers: 3
Aantal kamers: 5
Status: Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar: 1966
Inhoud: 380 m3

Uiterst verzorgd vijf-kamer-appartement op 9e etage met balkon (ca. 18m²) over de gehele breedte van de woning op het zonnige zuidwesten. Gelegen in Amsterdam-Noord wat nu Hip and Happening is, een ‘booming’ stadsdeel waar niet alleen steeds meer jonge creatieve bedrijven zich vestigen maar hier openen ook steeds meer trendy horecagelegenheden hun deuren. LIFT aanwezig.

Begane grond:
Entree met lift naar de negende verdieping;

Negende verdieping:
Entree, de hal die toegang geeft tot alle vertrekken van het appartement: twee slaapkamers, garderobe, derde slaapkamer met inbouwkast, badkamer met douche wastafel, separaat toilet met fontein, open keuken met inbouwapparatuur (4-pits fornuis met afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast), eetkamer, woonkamer toegang tot balkon op het zuidenwesten.

Op de begane grond bevindt zich nog een ruime privé berging.

Locatie en bereikbaarheid:
Het gebouw waarin dit appartement zich bevindt ligt aan de rand van stadsdeel Amsterdam – Noord en is omgeven door heel veel bomen (Baanakkerspark). Amsterdam Noord zelf is Hip and Happening, een ‘booming’ stadsdeel waar niet alleen steeds meer jonge creatieve bedrijven zich vestigen maar hier openen ook steeds meer trendy horecagelegenheden hun deuren. Het filmmuseum Eye, de nieuwe Bioscoop, Pllek, restaurant Stork, de Hangar en de Goudfazant zijn slechts enkele van de inmiddels zeer bekende en trendy plekken in Amsterdam Noord. Net als Cannibale Royal, Loetje aan ’t IJ en niet te vergeten DÉ hotspot; de Adam Tower aan het IJ met adembenemend uitzicht over de hele regio én geheel Amsterdam! In slechts 8-10 minuten fietsen bereikt u de pont naar het Centraal Station van Amsterdam. De Noord/Zuidlijn is zo dichtbij, binnen 10 minuten bent u op de Albert Cuyp, 20-25 minuten op Schiphol. Gaat u liever met een bus? De halte is echt voor de deur! Met de auto bereikt u binnen een paar minuten de ring A-10, en daarmee alle uitvalswegen rondom Amsterdam.

Bijzonderheden:
– Actieve en professioneel beheerde VvE door: NEWOMIJ.
– VVE bestaat uit circa 87 appartementsrechten.
– Servicekosten € 243,42 per maand.
– Voorschot stookkosten € 130,- per maand.
– Verwarming d.m.v. Blokverwarming.
– Warm water d.m.v. Centrale voorziening.
– Erfpacht periode loopt tot en met 30 juni 2039
– Erfpachtcanon: €183,69- per jaar. Vaste canon.
– Lift aanwezig.
– Berging in de onderbouw.
– Schilderwerk buitenzijde: 2020
– Genoeg ruimte om uw auto vrij voor de deur te parkeren. Uniek in Amsterdam!
– Oplevering in overleg/ kan snel/per direct

Toelichtingsclausule BBMI/NEN-2580:
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde BBMI/NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.