Amsterdam – Postjesweg 507
Koopprijs: € 335.000,- k.k.
Oppervlakte: 70 m2
Aantal slaapkamers: 2
Aantal kamers: 3
Status: Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar: 1962
Inhoud: 231 m3

Een zeer ruim, licht en leuk 3-kamer-appartement van ca. 70m2 met LIFT gelegen op de zesde verdieping op een geweldige locatie nabij het centrum. In luttele minuten bent u met de fiets in de Kinkerstraat en dan dus eigenlijk ook bijna in het centrum. Berging in de onderbouw.

Omschrijving:

De woning is gelegen op de zesde verdieping welke met de LIFT is te bereiken. De hal met garderobe is ruim te noemen. Via de hal is vrijwel elke ruimte in de woning te bereiken. We beginnen met de woonkamer aan de achterzijde. Veel ruimte, veel licht, een prachtige vloer en lekker breed zijn enkele kenmerken.
De zijkamer is nu in gebruik als slaapkamer, maar kan ook d.m.v. de openslaande deuren als verlengstuk van de woonkamer worden gebruikt. Ideaal voor een grote eettafel. Hier heeft u ook toegang tot het balkon op het zuiden. De badkamer is praktisch en beschikt over een wastafel, een douchecabine (2016) en aansluiting voor de wasmachine. Het toilet is separate.
Aan de voorzijde vindt u een luxe, ruime keuken (Bruynzeel) met diverse inbouwapparatuur te weten: een composiet blad, een koel-vries combinatie, een gaskookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een oven en een quooker. De tweede slaapkamer is tevens aan de voorzijde gesitueerd.

Ligging:

De Postjesweg is gelegen in het steeds populairder wordende Amsterdam Nieuw-West. Een plek met veel groenvoorziening en alle benodigde faciliteiten binnen handbereik. In de directe omgeving treft u diverse winkels, zoals de Albert Heijn, Lidl en een Kruidvat. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u makkelijk terecht bij het vernieuwde winkelcentrum aan het August Allebéplein. Stap op de fiets dan bent u binnen 5 minuten bij het Mercatorplein, de Jan Evertsenstraat of de Kinkerstraat met de Ten Katemarkt en de Foodhallen. Recreëren of hardlopen kan in het naastgelegen Rembrandtpark of in het Sloterpark. Er zijn in de nabije omgeving ontzettend veel leuke restaurants en cafés. Amsterdam Zuid is op de fiets slechts 10 minuten en u bereikt dan ook zo het Vondelpark en de leuke horeca van de Amstelveenseweg. Met 15 minuten fietsen bent u op het Leidseplein of de Zuidas. In de zomer kunt u verkoeling zoeken bij de Sloterplas met het Sloterplasstrand en een van de grootste zwembaden van Nederland, het Sloterparkbad. In de buurt treft u diverse scholen en kinderopvang. De bereikbaarheid is erg goed: Met de auto bent binnen 3 minuten op de ringweg A10. Metrohalte Postjesweg is slechts 2 minuten lopen en brengt u in 2 minuten naar station Lelylaan of in 4 minuten naar station Sloterdijk. Vanaf de Postjesweg brengt bus 18u direct naar Amsterdam Centraal Station. De trein, metro, tram- en busverbindingen zijn dus uitstekend waardoor u zowel snel in het centrum, als bij Schiphol of in naastgelegen steden bent.

Vereniging van eigenaars (V.v.E.):

Er is sprake van een bovengemiddeld actieve en financieel gezonde VVE en de leden laten zich ondersteunen door een professionele beheerder. De maandelijkse servicekosten zijn € 207,36 dit is inclusief o.a. de opstalverzekering, de reservering voor het onderhoud en het voorschot op de stookkosten.

Erfpacht:

Het complex is in 2002 gesplitst in appartementsrechten onder de algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van 1994. De canon bedraagt momenteel ca. € 117,98 per jaar. Verkoper heeft geen aanvraag gedaan met de financiële voorwaarden eeuwigdurend af te kopen of de canon vast te zetten van 2019. Erfpacht periode tot loopt tot 31 augustus 2034.

Bijzonderheden:

– VVE bestaat uit 178 appartementsrechten inclusief de winkelruimtes
– Servicekosten: €176,56 Per maand exclusief voorschot stookkosten
– Voorschot stookkosten €30,80 per maand
– VVE beheer Amsterdam
– Keuken 2016
– Huurcontract elektrische boiler (Feenstra) ter overname, €36,45 per kwartaal
– Oplevering in overleg
– In het koopcontract word een niet zelfbewoningsclausule opgenomen.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN-2580:
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde BBMI/NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.