Krommenie – van Hogendorpstraat 44
Koopprijs: € 315.000,- k.k.
Oppervlakte: 79 m2
Aantal slaapkamers: 2
Aantal kamers: 4
Status: Beschikbaar
Bouwjaar: 1934
Perceel oppervlakte: 143 m2
Inhoud: 331 m3

Authentieke hoekwoning aan de Van Hogendorpstraat in Krommenie is gelegen aan de Nauernasche Vaart. De woning heeft traditionele en stijlvolle elementen zoals we die kennen uit de jaren dertig, zoals een klassieke voordeur en een erker met glas-in-lood ramen. De woning beschikt over een voortuin en via een eigen zijpad loopt u naar een riante achtertuin gelegen op het zuiden.

Vanuit de woonkamer geniet u rondom van vrij uitzicht over het (vaar)water.

Op de tweede verdieping vind u een zolderverdieping die door de huidige eigenaar niet werd gebruikt. Doormiddel van het plaatsen van een dakkapel is het mogelijk om hier een extra ruimte te creëren en bijvoorbeeld twee aparte kamers te maken. Tevens kan deze ruimte gebruikt worden als berging.

Locatie:
De woning in het mooie Krommenie grenst direct aan de Nauernasche Vaart. Krommenie is gelegen aan de aan de noordzijde van de Zaanstreek. Nabij de Krommenieër Woudpolder en het Alkmaardermeer.

Alles bevindt zich op fiets- of loopafstand: winkels, scholen (zowel basis- als voortgezet onderwijs zijn in Krommenie in ruime mate vertegenwoordigd) en alle denkbare openbare voorzieningen. Het gezellige centrum kent leuke winkeltjes. HEMA, Kruidvat en Blokker zijn op loopafstand.

Het NS-station en opritten naar A8 en A9 met een goede ontsluiting naar het Rijkswegennet liggen op enkele minuten afstand. Zo zijn de steden zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar snel te bereiken maar ook bos, strand en duinen zijn niet ver weg.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast, trapopgang, vaste kastruimte onder de trap, toilet met fontein en doorgang naar de woonkamer/keuken. Keuken met doorgang naar de achtertuin op het zuiden. Woonkamer met erker.

1e verdieping: overloop. Twee slaapkamers, badkamer met douche, design radiator, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. Vaste trap naar zolder.

2e verdieping: een ruime zolderverdieping met mogelijkheid voor 3e slaapkamer. C.V. -opstelling.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar woning 1934;
– Woonoppervlakte ca. 79 m²;
– Perceel eigen grond ca. 136 m²;
– Inhoud woning ca. 331 m²;
– Totale tuin oppervlakte ca. 44 m²;
– Oplevering kan snel;
– De koopovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het model van de Ring Amsterdam, waarin additioneel een niet- bewoners-, asbest-, ouderdoms-, en As is Where clausule worden opgenomen;

Toelichtingsclausule BBMI/NEN-2580:
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde BBMI/NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.